Începând de vineri şi până duminică, Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" va găzdui cel de-al treilea turneu final al Superligii Naţionale de polo pe apă.

Întrucât se cunoaşte deja echipa campioană, aceasta fiind CSM Digi Oradea, care a dominat cu autoritate actualul sezon şi a obţinut matematic un nou titlu încă după cel de-al doilea turneu final, desfăşurat la bazinul de la Izvorani, Federaţia română de specialitate a luat decizia de a anula ultimul turneu, cel cu numărul 4, prevăzut la jumătatea lunii mai în Capitală.

Astfel, turneul din acest sfârşit de săptămână de la Oradea va încheia sezonul 2010-2011, oficialii federali urmând a acorda trofeele de învingători, atât pentru campionat cât şi pentru Cupa României, elevilor antrenorului Cornel Gordan, jucătorilor de la CSM Digi.

Turneul va debuta vineri de la ora 16.30, când este programat jocul dintre AMEFA Arad şi Steaua, şi va continua în aceaşi zi cu disputa dintre CSM Digi şi Dinamo, meci programat cu începere de la ora 18. Sâmbătă, în cadrul rundei a doua, de la ora 13.45, CSM Digi va întâlni AMEFA Arad, iar de la ora 15.15, Steaua se va confrunta cu Dinamo.

Ultima zi a turneului va opune, duminică, mai întâi, pe Dinamo cu AMEFA Arad, de la ora 10.30, pentru ca în ultimul joc al campionatului, de la ora 12, să se întâlnească CSM Digi şi Steaua Bucureşti.

Jocurile cu Dinamo şi Steaua ale echipei orădene vor putea fi urmărite şi pe micul ecran, transmise în direct de canalul Digi Sport.