Lucrări de grafică cu tema „Umbre și lumini” vor putea fi văzute în cadrul expoziției Art Factory. Vernisajul și festivitatea de premiere vor avea loc joi, de la ora 15, la FIX Makerspace, situat la subsolul Episcopiei Romano-Catolice Oradea. Operele expuse sunt câștigătoarele primei ediții a concursului național Art Factory, care a reunit tineri talentați de la Centre de cultură și Școli de arte din țară.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Bihor și Centrul de Cultură al Județului Bihor, împreună cu Școala de Arte “Francisc Hubic”.

„În acest an am decis să organizăm primul concurs tematic și să-i premiem pe cei mai buni. Sosirea coletelor cu lucrări și deschiderea lor a fost exact ca darurile de Crăciun, știai că vei primi ceva, dar așteptai cu entuziasm să vezi ce e înăuntru. Așadar, am primit atât de multe "cadouri" încât putem organiza prima expoziție a concursului, la care vă așteptăm cu nerăbdare!”, a transmis coordonatoarea Holló Cs. Kinga, profesoară de grafică la Școala de Arte „Francisc Hubic”.

Cu o activitate de aproape 100 de ani, Școala de Arte „Francisc Hubic” formează și sprijină prin diferite evenimente artiști din mai multe domenii ale artelor frumoase.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!