Incident revoltător petrecut la o şcoală din judeţul Satu Mare: directoarea adjunctă a şcolii a scos toate cele aproximativ 100 de eleve de gimnaziu în curte, cerându-le să-i arate chiloţii.

Profesoara a luat această decizie după ce femeia de serviciu i-a spus că a găsit într-o toaletă o pereche de chiloţi. Convinsă că una dintre eleve a întreţinut relaţii sexuale, directoarea Adriana Ciul le-a scos la careu, hotărâtă să afle care este fata fără chiloţi.

Potrivit Ştirile Pro TV, după ce a fost identificată, eleva a mărturisit ruşinată că a rămas fără chiloţi după ce a făcut pe ea şi a ales să-i dea jos.

Deşi părinţii consideră că este impardonabil gestul ei, directoarea adjunctă se apără şi spune că n-a vrut să le umilească pe fete, ci doar să le educe. "

Am început cu fetele de-a opta şi când am ajuns în grupul celor de-a cincea, una dintre fete nu avea chiloţii. După ce am descoperit povestea, nu i-am făcut observaţie fetei, ci le-am adresat observaţii tuturor elevelor, în general, că dacă se mai întâmplă lucruri delicate, să caute sprijin la cadre. Am luat-o ca pe o educaţie, nu să le jignesc", a declarat directoarea.