Un adolescent în vârstă de 17 ani din Bihor, pe numele lui Bruce-Lee Jozsef Carp, este căutat de familie şi de poliţişti după ce luni dimineaţa a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Dispariţia acestuia a fost semnalată, miercuri, postului de poliţie Gepiu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor de către sora tânărului. 

Bruce-Lee Jozsef Carp este din satul Bicaci (comuna Gepiu). Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor, "acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 7 septembrie 2020 şi nu a mai revenit".

SEMNALMENTE: 1,65 m înălţime, aproximativ 60 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, nu are semne particulare.
ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta acesta la data dispariţiei.

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", transmit reprezentanţii IPJ Bihor.