Angajaţii DGASPC Bihor s-au adresat Poliţiei după ce un adolescent instituţionalizat într-o casă de tip familial din Oşorhei a plecat miercuri la şcoală în Oradea, însă nu s-a mai întors. 

"Miercuri, 22 septembrie a.c., în jurul orei 22, poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi de reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Bihor că în cursul zilei de 22 septembrie a.c., în jurul orei 07.30, un minor -  BUT VLĂDUŢ, de 15 ani, din comuna Oşorhei, sat Oşorhei, judeţul Bihor, a plecat la şcoală, în municipiul Oradea, iar la ora 15, când trebuia să se întoarcă la casa de tip familial în care era instituţionalizat, nu a mai revenit", se arată într-o informare transmisă joi de IPJ Bihor.

Nu este prima oară când se întâmplă asta. "Acesta a mai fost plecat în repetate rânduri, revenind sau fiind găsit de poliţişti de fiecare dată", spun poliţiştii.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,70 – 1,75 m înălţime, aproximativ 55 - 60 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt. 

ÎMBRĂCĂMINTE: blugi negri, bluză albă, din fâş, cu fermoar, pantofi sport negri. 

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", se arată în apelul IPJ.