Pastorul american Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, susţine cu tărie faptul că sfârşitul lumii va veni fix pe 21 mai anul acesta, zi în care va avea loc un cutremur global, urmat de 153 de zile de coşmar pentru omenire. Tot mâine, Iisus Hristos îi va lua la cer doar pe cei care cred în el, prezice pastorul.

"Ziua Judecăţii va fi pe 21 mai 2011, când va fi un cutremur masiv. Aşa va fi: Iisus se va ridica la cer şi îşi va lua oamenii cu el. Pe 21 octombrie, vor fi cadavre peste tot", a afirmat Tony Dellomo, un adept al lui Camping.

Data a fost obţinută în urma unor calcule pornite de la cifre biblice, făcute Camping. Cu toate că el a mai prezis o dată acelaşi lucru în urmă cu 7 ani, profeţia a convins destul de multe persone să renunţe la familii şi la locurile de muncă pentru a se alătura caravanelor care răspândesc vestea în întreaga lume.

Până şi în România au fost postate afişe pe clădiri din Braşov, Timişoara Constanţa conţinând mesajul: "Biblia o garantează. Ziua Judecăţii 21 mai 2011. Strigă cu putere către Dumnezeu".