Sărbătorile sunt aici şi ţinem să vă mulţumim din suflet pentru un an minunat pe care l-aţi petrecut alături de noi. A fost un an plin, cu lucruri bune, în care am crescut cât alţii-n zece!

La ERA Park Oradea, anul 2017 a început în forţă, cu entuziasm, cu o multitudine de evenimente distractive, activităţi sportive şi ateliere educative pentru copii. Prinţi, prinţese, bufoni, spiriduşi, alături de mascota BombonERA, i-au învăţat pe prichindei cum să se comporte, cum să încondeieze ouă de Paşti sau cum să stea frumos la masă. Au venit în ajutor şi alte personaje îndrăgite, precum Ella Bella, Gaşca Zurli, micuţa Fifi cu prietenii ei şi Moş Crăciun.

În 2017, la ERA au venit să cânte şi să danseze vedete precum Willmark, Ami, Irina Rimes, Vanotek şi Feli şi - cel mai recent - "vestitorul Crăciunului", Ştefan Hruşcă.

După cum s-a consacrat de-a lungul anilor, ERA Park Oradea a dovedit şi în 2017 că este un centru comercial axat pe familie. El a găzduit şi în acest an cele mai noi filme animate pentru cei mici, ateliere de teatru şi de LEGO, festivaluri de teatru, Festivalul Familiei, şedinţe foto amuzante, Gravity Room, evenimente pentru îndrăgostiţi sau chiar pentru pasionaţii de neuroştiinţe.

Au fost şi multe concursuri cu premii atractive, concursuri cu vouchere, tombole, precum şi magazine noi, care şi-au deschis porţile în centrul comercial. TXM, Kalenda, Glamour, Dumbo Land, Steilmann, Rouge Avenue, librăria Alexandria, KM Shop, KFC sau Animax sunt câteva dintre brandurile care au contractat anul acesta spaţii comerciale în mall-ul din Calea Aradului.

În 2017, centrul comercial ERA a ajuns la un grad de ocupare de 96%, iar pentru anul 2018 anunţă noi surprize, atat pe partea de mix al chiriașilor, cât și pe partea de evenimente!  

Până atunci, vă aşteptăm, însă, să vă petreceţi sărbătorile alături de noi. Găsiţi ataşat şi programul special din această perioadă.

Să fiţi sănătoşi şi fericiţi!

(Advertorial)