Un angajat în vârstă de 54 de ani al Societăţii Pază şi Protecţie Bihor, din subordinea Consiliului Judeţean, a avut nevoie de intervenţia Ambulanţei după ce i s-a făcut rău în timpul serviciului.

Omul a fost transportat iniţial la Spitalul din Salonta şi apoi, după ce i s-au depistat probleme cardiace grave, a fost trimis şi internat la Spitalul Judeţean.

Conducerea SPP Bihor mulţumeşte, printr-un comunicat de presă, medicilor de pe Ambulanţă pentru intervenţia promptă şi pentru profesionalism, subliniind că, astfel, au salvat viaţa angajatului respectiv.

"În data de 6 mai, aflat în serviciul de pază, unui angajat în vârstă de 54 de ani i s-a făcut rău şi a fost solicitată Ambulanţa prin apelarea Serviciului Unic de Urgenţă 112. Preluat şi stabilizat de personalul medical, bărbatul a fost transportat iniţial la Spitalul Municipal din Salonta iar ulterior, pentru că problemele cardiace depistate erau destul de grave, a fost trimis şi internat la Spitalul Judeţean din Oradea, in acest moment starea lui de sănătate este stabilă", se arată în comunicatul de presă transmis marţi.

Bărbatul este angajat al SPP Bihor de 24 de ani şi la ultimul control, efectuat în octombrie 2017, a fost declarat sănătos.

Pază şi Protecţie Bihor SRL este prima societate de paza înfiinţată în judeţul Bihor, funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean şi este singura din Bihor avizată de Poliţia Română pentru dotarea agenţilor de securitate cu armă letală.