Românii dovedesc încă o dată că au simţul umorului. O agenţie imobiliară din Cluj-Napoca a publicat pe pagina de Facebook un anunţ cu o garsonieră de doar 11 mp, dată în chirie cu 200 de euro, alături de mai multe fotografii realizate în aşa fel încât spaţiul să pară mai mare.

Anunţul a devenit "viral" şi a iscat o avalanşă de comentarii, cele mai multe fiind glume pe seama mărimii respectivei garsoniere. 

Internauţii s-au întrecut în creativitatea glumelor şi a comentariilor cu iz umoristic pe această temă.

Comentariul care a adunat chiar mai multe reacţii decât anunţul în sine îi aparţine unei tinere, care a scris cu subînţeles: "Sunt femeie şi am venit să zic ce mică e". Mesajul ei a adunat aproape 20.000 de aprecieri. 

Un alt internaut a scris: "Am mai mult spaţiu pe card", iar altul a comentat: "Am o pereche de pantaloni la 100 de lei mai mare puţin". 

În joc a intrat şi Ministerul Afacerilor Interne. De pe pagina oficială de facebook a MAI a apărut un comentariu legat de încercarea vânzătorilor de a face garsoniera să pară mai încăpătoare: "Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful!". De asemenea, Ministerul Apărării Naţionale a comentat: "Mai ușor intri în armată decât în garsoniera aceasta!".

Alte comentarii au fost: "Faci curăţenie cu un şerveţel umed", "Am fost s-o vizionez. A trebuit să mă dau cu lubrifiant ca să intru", "Ajungi singur acasă şi tot trebuie să intri pe rând", "Aţi postat ca s-o faceţi de râs?". 

Apartamentele şi garsonierele date în chirie la preţuri exorbitante comparativ cu spaţiul şi condiţiile pe care le oferă au mai fos subiect de glume şi în trecut.

 

????VA PROPUNEM SPRE INCHIRIERE O GARSONIERA IN CARTIERUL GHEORGHENI ???? ⛳ Localizare: Strada Zambilei nr 21 ???? Suprafata: 11...

Posted by Panoramic Imobiliare Cluj on Sunday, February 6, 2022