Un Audi şi un BMW s-au izbit sâmbătă seara între Hidişelu de Jos şi Băile Felix, în urma unei depăşiri neregulamentare pe linie continuă.

"În jurul orei 20:05 un bărbat de 53 de ani din comuna Dobreşti, judeţul Bihor, în timp ce conducerea un autoturism pe DN 76, între Hidişelu de Jos şi Băile Felix, înspre Oradea, în condiţii ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a angajat în depăşirea unui vehicul trecând peste marcajul longitudinal continuu şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un tânăr de 20 de ani din comuna Hidişelu de Sus", a declarat duminică pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Impactul a fost atât de puternic încât Audi-ul, care rula spre Oradea, a fost proiectat în câmp iar BMW-ul a fost serios avariat.

"În urma accidentului rutier, o tânără de 21 de ani din comuna Vârciorog, pasageră în cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni uşoare pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", a spus Fărcuţa.

Poliţiştii biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Serviciul Rutier, continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor accidentului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!