Darius Mabda, un orădean în vârstă de numai 13 ani, a reuşit să obţină Golden Buzz la emisiunea "Românii au talent", după ce i-a impresionat pe cei patru juraţi cu momentul său de dans, mergând astfel direct în semifinalele concursului.

Darius a cucerit audienţa, vineri seară, la ProTV, cu un moment "incredibil de inocenţă şi eleganţă" de dans sportiv, arată site-ul emisiunii, Romaniiautalent.protv.ro

La final, cuprins de emoţii, Darius a dat în lacrimi, moment în care Andra a mers la el pe scenă ca să-l îmbrăţişeze. "De la mine ai cu toată dragostea un «Da»!", i-a spus jurata.

Acesta a mai primit apoi încă doi de «Da» din partea lui Andi Moisescu şi Dragoş Bucur.

"Sunt uluit de performanţa ta, sunt uluit de ce s-a întâmplat acum pe scenă, nu ştiu de unde ai venit, dar mi-ai umplut inima de bucurie", a spus şi Mihai Bobonete, cel care a apăsat pe butonul Golden Buzz, trimiţându-l astfel pe orădean direct în semifinalele consursului de talente.

Potrivit Romaniiautalent.protv.ro, Darius Mabda a început să danseze din joacă, uitându-se la videoclipuri pe internet sau la televizor.

Le-a cerut apoi părinţilor să-l trimită la cursuri de dans, ceea ce au şi făcut, iar el nu s-a mai lăsat de această pasiune.

El a participat la diverse competiţii de dans, atât în ţară cât şi în străinătate. Printre cele mai importante premii obţinute de el se numără locul I la Freedom Dance Festival din Ungaria.

Vezi mai jos jurizarea momentului de la "Românii au talent":

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!