Un adolescent de 15 ani se afla la volanul mașinii care, marți, înainte de zorii zilei, a lovit un stâlp de electricitate de pe marginea șoselei din Finiș, au transmis reprezentanții Poliției Bihor. Autoturismul, furat cu puțin timp înainte de pe o stradă din sat, a luat foc în urma impactului.

În mașină se mai aflau doi minori, unul de 13 ani, iar celălalt de 9 ani. Nu este clară împrejurarea în care cei trei minori au pornit în această aventură nesăbuită.

„La data de 23 iulie a.c., ora 03.37, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în localitatea Finiș, județul Bihor, s-a produs un accident rutier. La fața locului, polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș au constatat că un tânăr, de 15 ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp din beton, de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare”, se arată în informarea IPJ Bihor. 

Din investigații a rezultat că „tânărul ar fi sustras autoturismul respectiv din fața unui imobil, din localitate, în scop de folosință”. 

În urma accidentului rutier, tânărul de 15 ani și alți doi minori, de 13 și 9 ani, și ei din comuna Dobrești, pasageri în autoturism, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Mașina s-a făcut scrum, conform imaginilor surprinse la fața locului de pompierii ISU Crișana. 


foto: ISU Crișana

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!