O fetiţă în vârstă de şase ani din satul Burzuc, comuna Sârbi, a ajuns miercuri seară la Compartimentul de Urgenţe al Spitalului Municipal în şoc hemoragic după ce a fost înjunghiată de fratele ei mai mare, în vârstă de 9 ani, cu o foarfecă, la nivelul pulpei.

Fetiţa a fost înjunghiată seara, când cei doi fraţi au ajuns acasă împreună cu tatăl lor de la câmp. Deocamdată nu se cunosc exact circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

"Pacienta a avut şoc hemoragic din cauza faptului că plaga a fost profundă. La spital i-a fost oprită sângerarea şi s-a încercat echilibrarea stării ei, pentru că şocul hemoragic este şi cauză de deces", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Ovidiu Laurean Pop, managerul Spitalului Municipal "Gavril Curteanu".

Joi dimineaţa, fetiţa a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Cluj, pentru că necesită intervenţie chirurgicală. "I-au fost secţionate vase importante şi are nevoie de intervenţie chirurgicală. Colegii mei nu sunt experţi în chirurgie vasculară", a explicat managerul spitalului.