Pompierii bihoreni au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, la un incendiu izbucnit în localitatea Sititelec, comuna Husasău de Tinca, la o casă cu etaj în care funcţiona un bar.

"Ajunşi la adresa indicată de apelant, pompierii militari din cadrul Gărzii Tinca au constatat că o construcţie pe două nivele (parter şi mansardă) şi acoperişul unei alte clădiri aflate în continuarea celei dintâi, erau arse în întregime", a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, locotenent Camelia Roşca.

Casa era situată într-o zonă izolată, înainte de intrarea în localitate, şi nu se ştie dacă era sau nu cineva acolo la momentul izbucnirii incendiului. Cert este, însă, că incendiul a fost anunţat cu întârziere, prin apel la 112, iar pompierii n-au mai avut la ce să intervină.

"O comisie de specialişti din cadrul ISU Crişana s-a deplasat, luni, la faţa locului pentru continuarea investigaţiilor cu privire la cauza şi împrejurările ce au determinat producerea incendiului. În prezent, cercetările continuă", a mai spus Roşca.

Pompierii nu au reuşit să stabilească încă nici pagubele produse de foc.