A fost agitație, luni, la prânz, în Cartierul Luceafărul din Oradea, unde un bărbat a amenințat timp de zeci de minute că se aruncă de la etajul 9 al unui bloc și până la urmă și-a găsit sfâșitul pe caldarâm... Momentul șocant a fost surprins de fotoreprterul BIHOREANULUI. Atenție, detalii și imagini care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul a fost şi cel care a sunat la 112. "În jurul orei 11.40, o persoană a sesizat 112, ameninţând că se aruncă de la etajul 9", a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, locotenent-colonel Camelia Roşca.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pompieri din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, cu mai multe autospeciale de intervenție, inclusiv cu autoscară, respectiv cu o autospecială de intervenţie cu pernă de salvare şi un echipaj de terapie intensivă al SMURD Oradea.

În cartier au ajuns inclusiv echipaje de „mascați” din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Bihor. Primele forțe au fost imortalizate la fața locului cu câteva minute înainte de ora 12.

Forţele de ordine au încercat să negocieze cu bărbatul timp de zeci de minute. În plus, de la etajul 9, acesta a intrat în dialog cu niște persoane de la terasa vecină, cu care chiar a dat mâna.

Bărbatul a purtat mai multe convorbiri telefonice și, la un moment dat, nervos, a smuls plasa anti insecte de la ușa balconului și a aruncat-o de la etaj. A ieșit în mai multe rânduri în afara balustradei balconului și a amenințat că sare.

De jos se auzea cum individul striga la „mascații” din bloc, pregătiți să intervină să-i spargă ușa apartamentului, să o facă. Iar la oamenii din jur, strânși ca la circ, și la forțele de ordine de jos le striga să îl filmeze.

La un moment dat, bărbatul s-a lăsat prea mult în afara balustradei, ținându-se în mâna stângă, care pare că i-a cedat din cauza greutății corpului, și a căzut.

La ora 12:27, bărbatul s-a prăbușit între mașinile parcate, chiar sub ochii forțelor de intervenție și sub privirile îngrozite a zeci de martori. Polițiștii și pompierii abia începuseră să înconjoare zona cu o bandă alb-roșie.

Perna de salvare nu a mai fost desfășurată de pompieri.

Echipajele medicale au costatat pe loc decesul bărbatului, iar corpul acestuia a fost acoperit rapid.

UPDATE: Victima, un orădean

Potrivit unui comunicat al Poliției Bihor, victima este un bărbat de 48 de ani din Oradea.

Detalii, în articolele:

Primele informații ale Poliţiei Bihor în cazul bărbatului care a căzut de la etajul 9 în cartierul Luceafărul din Oradea

De ce nu au deschis pompierii perna de salvare în cazul băbatului care a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Oradea (FOTO)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!