Un bărbat în vârstă de 41 de ani a decedat miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la balconul apartamentului în care locuia, situat pe strada Calea Clujului, numărul 2. Se pare că bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate.

"În urma primelor verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima a decedat după ce a căzut de la etajul trei din respectivul bloc de locuinţe, chiar de la balconul apartamentului în care domicilia", se arată într-un comunicat trimis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

"Am fost solicitaţi în jurul orei 5.23 la numărul 112, iar un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la faţa locului. Deşi au ajuns în trei minute, nu au mai putut face nimic, iar bărbatul a fost declarat mort", a declarat pentru BIHOREANUL, lt. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Potrivit acesteia, omul a fost găsit cu stop cardio-respirator depăşit, traumatism cranio-cerebral sever şi fracturi multiple.

Corpul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, însă, în cauză nu sunt suspiciuni de omor.