Accident tragic la Craiova. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit după ce un container metalic plin cu electrocasnice i-a căzut în cap în hipermarketul Selgros.

Se pare că vina i-a aparţinut unui angajat care lucra pe un motostivuitor şi nu a manevrat corect utilajul. Selgros Cash & Carry a contactat familia victimei şi şi-a exprimat "regretul profund" pentru cele întâmplate. 

Potrivit stirileprotv.ro, victima este din oraşul Motru, muncea în Germania şi venise acasă de sărbători, să stea împreună cu familia.

Miercuri şi-au vizitat nişte prieteni din Caracal, iar la întoarcerea spre casă, au decis să intre în magazin pentru cumpărături. Era pasionat de electrocasnice, aşa că el a rămas în acea zonă a magazinului, în timp ce soţia era la raionul de alimente, relatează aceeaşi surse.

Angajaţii hipermarketului au sunat imediat după ajutor, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, cu politraumatism cranian, iar în câteva ore a murit la secţia de terapie intensivă. Poliţia a deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Potrivit digi24.ro, Selgros Cash & Carry îşi exprimă regretul profund pentru pierderea unei vieţi omeneşti. Este şi va fi alături de familia victimei, care a fost contactată. Compania face tot ce îi stă în putere pentru a o ajuta, au comunicat joi reprezentanţii al comerciantului.

Pe numele angajatului, în vârstă de 32 de ani din Craiova, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. În mod normal accesul clienţilor sau al altor angajaţi în zonele în care au loc operaţiuni de manevrare a containerelor cu marfă trebuie interzis.