Echipajele de intervenţie din Oradea au fost chemate, duminică seară, la un accident cu cinci victime petrecut pe raza localităţii Răbăgani, după ce şoferul unui BMW nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a ieşit de pe carosabil şi a lovit un copac.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, unul dintre pasagerii maşinii a murit pe loc în urma unui traumatism cranio-cerebral cu dilacerare.

Celelalte persoane implicate în accident au scăpat cu viaţă, doar două dintre ele fiind transportate la spital.

Solicitarea a fost făcută în jurul orei 17.40 prin apelul de urgenţă la 112. La locul accidentului s-au deplasat un echipaj cu medic al SAJ Bihor, un echipaj de prim-ajutor calificat şi o maşină de descarcerare. 

Cei doi pacienţi transportaţi la spital erau conştienţi, suferind un traumatism cranio-cerebral minor, respectiv o contuzie la genunchi. Celelalte două persoane implicate în accidentul mortal din Răbăgani nu au necesitat intervenţia medicilor.

UPDATE:

Potrivit datelor furnizate ulterior de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, maşina era condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Săcădat. "Într-o curbă spre stânga, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat", a precizat agent principal Ioana Lascău, ofiţer de presă în cadrul IPJ Bihor.

Tânărul care a decedat în urma accidentului avea 26 de ani şi era din comuna Lăzăreni, fiind pasager pe bancheta din spate a BMW-ului. De asemenea, cei doi răniţi transportaţi la spital sunt un bărbat în vârstă de 37 de ani şi o tânără de 18 ani, tot din Lăzăreni.