Un bărbat din India care a fost atacat şi muşcat de un şarpe veninos şi-a muşcat, la rândul său, soţia de mână ca să moară împreună.

Potrivit agenţiei de presă Mediafax, indianul, pe numele său Shankar Rai, a fost muşcat de reptilă în somn, în casa lui din districtul Samastipur.

În dimineaţa următoare, când a văzut că starea i s-a înrăutăţit, i-a spus soţiei sale, Amiri Devi, că ultima lui dorinţă este să moară împreună şi a muşcat-o de încheietura mâinii.

Medicii i-au găsit pe cei doi soţi inconştienţi, dar au reuşit să intervină la timp pentru a salva viaţa femeii.

"Mi-a spus că mă iubeşte prea mult şi că vrea să murim împreună, apoi mi-a luat încheietura şi m-a muşcat. I-am dat voie", a spus femeia.

Bărbatul nu a supraviețuit. "Femeia a putut fi salvată deoarece a început la timp tratamentul. Acum este în siguranţă", au spus medicii potrivit site-ului de știri.

În anul 2017, peste 1.000 de persoane au murit din cauza muşcăturilor de şarpe, în India. Cei mai comuni şerpi veninoşi din statul asiatic sunt kraitul, cobra indiană, vipera şi echisul. De asemenea, între 70% şi 80% dintre persoanele muşcate de şerpi în India mor înainte să ajungă la un medic.