Circulaţia tramvaielor pe ambele sensuri ale liniei 1 a fost întreruptă miercuri între 10.15 şi 10.40 în zona Pieţei Rogerius, din cauza unui accident.

"În remorca tramvaiului 36-136 o persoană adultă în stare de ebrietate a călătorit şezând pe bara de susţinere din dreptul uşii din faţă. Înainte ca tramvaiul să oprească în staţia Piaţa Rogerius, persoana s-a dezechilibrat şi a căzut pe scările de acces (n.r. în interiorul tramvaiului), accidentându-se", se arată într-un comunicat trimis miercuri de reprezentanţii societăţii de transport local.

La faţa locului au ajuns un echipaj al Poliţiei şi unul SMURD. "Bărbatul are peste 40 de ani şi nu a depus plângere împotriva OTL", a declarat Carmen Tocuţ, purtătorul de cuvânt al societăţii de transport.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, coordonatorul SMURD şi şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, bărbatul a suferit doar un traumatism cranian minor. "Pacientul se afla în stare de ebrietate şi din această cauză a fost ţinut în spital miercuri pentru a se vedea cum evoluează starea sa", a declarat Borcea.

OTL îşi cere scuze pentru disconfort călătorilor care au trebuit să aştepte mai mult după tramvai.