Dramă într-o familie din satul bihorean Șuncuiuș, unde un bărbat de 32 de ani s-a spânzurat, duminică după-amiază, în propria sa locuință.

Trupul neînsuflețit a fost găsit chiar de soția lui, care a chemat de urgență medicii, dar din păcate bărbatul nu a putut fi salvat.

„Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical sosit la fața locului, bărbatul a decedat”, a declarat luni, pentru BIHOREANUL, comisar-șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al Poliției Bihor.

Oamenii legii nu au suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. „Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul”, a mai spus Fărcuța.

Surse locale au declarat pentru BIHOREANUL că bărbatul avea un copil de 6 ani și era un împătimit al jocurilor de noroc.

Totodată, duminică, înainte de a-și pune capăt zilelor, el a lăsat pe contul său de Facebook un mesaj prin care a transmis că a ajuns la capătul puterilor. „Atunci când te saturi, dar când te saturi cu adevărat, nu te mai cerți, nu mai avertizezi, nu te mai rogi, nu mai speri, nu mai privești, nu te mai interesează absolut nimic și te oprești. Punct”, a scris el.