Accidentul înfiorător petrecut luni pe un drum județean de lângă Cociuba Mare, în Bihor, a făcut victime și indirect.

Un bărbat de 39 de ani, rudă cu victimele, a murit după ce a ajuns la fața locului și a văzut ce se întâmplase. El a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat și dus la Urgențe, dar până la urmă a încetat din viață.

„Este vorba despre un bărbat de 39 de ani care a decedat. Echipajul SMURD de la fața locului l-a resuscitat, a fost adus apoi la Spitalul Județean pentru a fi pus pe ECMO, acel sistem de circulație extracorporeală, însă, din păcate, nu a răspuns intervențiilor și a murit”, a precizat, pentru BIHOREANUL, dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor. 

Se pare că bărbatul mai suferise, în trecut, un infarct. Acum, el a făcut stop cardio-respirator pe fondul șocului suferit. 

Nu este clar cu care dintre victimele care au murit în accident era rudă acesta.

Poliția Bihor a făcut publice marți dimineața primele informații reieșite din cercetările făcute la locul accidentului teribil petrecut pe un drum județean de lângă Cociuba Mare și soldat cu trei morți.

Potrivit informării IPJ Bihor, accidentul a fost provocat de un șofer de 69 de ani, care, în circumstanțe încă neclare, a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină.

Impactul a fost groaznic, iar șoferul de 69 de ani, precum și o tânără de 26 de ani și o fetiță de 3 ani, ambele pasagere în cea de-a doua mașină, au murit la fața locului. O altă fetiță, de 5 ani, se află internată în stare critică pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!