Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit miercuri după-amiază în urma unui accident cu tractorul pe care îl conducea, au anunţat joi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

"Miercuri, 9 februarie, în jurul orei 17.30, pe drumul judeţean 764 F, între localităţile bihorene Ghighişeni şi Cucuceni, un bărbat în vârstă de 60 ani, din localitatea Ghighişeni, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat care tracta o remorcă confecţionată artizanal, pe un sector de drum în pantă şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat cu roţile din partea stângă în şanţul aflat pe marginea părţii carosabile", se arată în comunicatul trimis joi de IPJ Bihor.

Potrivit aceleiaşi surse, în urma evenimentului rutier, şoferul tractorului a căzut din cabină, fiind prins între o roată şi marginea şanţului. Bărbatul a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

"În cauză sunt suspiciuni cu privire la o posibilă afecţiune medicală suferită de conducătorul autovehiculului, fapt ce va fi stabilit în urma efectuării necropsiei cadavrului", se mai arată în comunicatul IPJ Bihor. Se pare că omul ar fi făcut atac de cord.

Cercetările în acest caz continuă.