Un septuagenar din Bihor a plecat de acasă şi nu s-a întors, astfel că familia sa a anunţat Poliţia. Cei care l-au zărit sunt rugaţi să sune la 112. 

"La data de 24 aprilie 2024, la ora 17.00, poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Beiuş au fost sesizaţi de familia unui bărbat de 79 de ani, din localitatea Nimăieşti, judeţul Bihor - CUC ŞTEFAN - că acesta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de 24 aprilie 2024, în jurul orei 04.30 şi nu a mai revenit", se arată într-o informare trimisă miercuri seara de Poliţia Bihor. 

Bărbatul are aproximativ 1,75 m înălţime, o greutate de circa 90 de kg, constituţie solidă, faţă ovală, ochi verzi, păr grizonat. 

Când a plecat de acasă, el purta un sacou de culoare închisă, cămaşă albă, bluză verde, pantaloni gri, din stofă, şapcă neagră, cu cozoroc, şi pantofi neri din piele. 

Familia sa a mai detaliat că bărbatul se deplasează cu ajutorul unui baston albastru.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", este apelul poliţiştilor.

UPDATE

Bărbatul a fost găsit joi dimineaţa în Gara de Nord din Bucureşti de poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Gara de Nord Bucureşti, a anunţat IPJ Bihor. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!