Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din județul Bihor, a murit, duminică dimineață, în urma accidentului grav petrecut pe DN 1, pe raza localității Negreni din județul Cluj.

Bihoreanul se afla într-o mașină marca Opel alături de sora lui și venea pe sensul de mers către Cluj, când într-o curbă periculoasă, un șofer de Volkswagen Touareg, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Cluj care venea spre Oradea, l-a lovit frontal. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.

„Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Cluj, în direcția municipiului Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 68 de ani, din județul Bihor”, a transmis Poliția Cluj, potrivit site-ului de știri infohuedin.ro.

În urma impactului, bărbatul din Bihor a rămas încarcerat, iar din nefericire medicii n-au mai putut să-i salveze viața. Sora lui, o femeie în vârstă de 55 de ani, pasageră în același autoturism, a fost transportată la spital.


Sursa foto: ISU Cluj

„Conducătorul auto de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a mai comunicat Poliția Cluj.

Șoferul vinovat de producerea accidentului era în mașină împreună cu familia lui, inclusiv doi copii, care au scăpat nevătămați. Nici părinții lor nu au pățit nimic.

Ambele mașini au fost avariate serios. La ora 11.20, traficul în zonă a fost reluat.


(sursa foto: Facebook / Info Trafic jud. Cluj / Tractări Bucea)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!