Încă un bărbat din Diosig a fost dat dispărut de familie. Toth Miklos, în vârstă de 63 de ani, a plecat de acasă pe 28 martie şi nu s-a mai întors, astfel că familia a apelat la poliţie pentru găsirea lui. 

"Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia – Postul de Poliţie Diosig au fost sesizaţi la 2 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, de familia unui bărbat de 63 de ani, din comuna Diosig, sat Diosig, judeţul Bihor – TOTH MIKLOS -  că acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 28 martie a.c. şi nu a mai revenit", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de IPJ Bihor.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 – 1,70 m, greutate aproximativ 45 de kg., constituţie slabă, faţă ovală, ochi verzi, păr blond, grizonat, poartă mustaţă şi barbă, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă albastră, cu mâneci vişinii, pantaloni negri, fes închis la culoare, pantofi maro.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!", transmit poliţiştii. 

Amintim că pe 1 aprilie IPJ Bihor a anunţat dispariţia unui alt bărbat din Diosig. Acesta, Fechete Gyula, a plecat de acasă pe 15 martie.