Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Oşorhei, pe numele lui Szekely Miklos Istvan, este căutat de familie şi de poliţişti după ce anul trecut, în dimineaţa zilei de 22 decembrie, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

"Poliţiştii Postului de Poliţie Oşorhei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi, la 9 ianuarie a.c., de familia unei bărbat de 52 de ani, din localitatea bihoreană Oşorhei - SZEKELY MIKLOS ISTVAN - că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 22 decembrie 2019, în jurul orei 08.00 şi nu a mai revenit", a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

SEMNALMENTE: înălţime 1,75, 70 kg., faţă ovală, ochi verzi, păr grizonat, tuns scurt, cu calviţie frontală, constituţie atletică, poartă ochelari de vedere, prezintă o aluniţă pe obrazul drept.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta acesta la data dispariţiei.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.