Un bărbat de 51 de ani din Sânmartin s-a ales cu dosar penal, după ce s-a accidentat în timp ce conducea, fără a avea permis, un motociclu pe străzile din Oradea.

Evenimentul rutier s-a petrecut marţi, la ora 12.30, pe strada Ecaterina Teodoroiu, pe direcţia Bulevardul Ştefan cel Mare - strada Louis Pasteur, potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Bărbatul nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei, a lovit bordura şi balustrada din dreapta, iar apoi s-a izbit de asfalt.

Din această cauză, traficul în zonă a fost îngreunat timp de câteva zeci de minute. 

Pe lângă poliţişti, la faţa locului a intervenit şi un echipaj al SMURD, care a acordat primul ajutor victimei. "În urma evenimentului rutier, conducătorul motociclului a suferit leziuni uşoare", au transmis reprezentaţii IPJ Bihor.

După verificări, poliţiştii rutieri orădeni au aflat că bărbatul de 51 de ani nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal, iar poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului.