Poliţiştii de frontieră din Borş au oprit zilele trecute un bărbat în vârstă de 46 de ani din Teleorman care voia să iasă din ţară la volanul unui autoturism Audi, deşi nu avea permis de conducere. Omul le-a prezentat poliţiştilor unul fals. 

"În data de 28.06.2019, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român L.V., în vârstă de 46 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă  documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Grecia", a transmis, luni, comisarul şef Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea. 

Poliţiştii din Borş au constatat, însă, în urma verificărilor, că permisul "nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals". Mai mult, aceştia au descoperit că "bărbatul nu deţine permis de conducere".

Acum, în cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru infracţiunile de "conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, complicitate la fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals".