Polițiștii bihoreni au descoperit la un control în trafic, în portbagajul unei mașini, peste 450 de parfumuri furate. Acestea erau ale unui pasager din mașină, un bărbat de 45 de ani din Turnu Măgurele, care intenționa să le vândă, au transmis marți dimineața reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. 

„La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 14.50, pe D.N. 76, în localitatea Tășad, județul Bihor, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea – posturile de poliție rurală Sântandrei și Husasău de Tinca au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, pasager într-un autoturism, în timp ce deținea, în portbagajul autovehiculului, în vederea comercializării, 464 de cutii cu parfumuri, a câte 50 de ml., fiecare purtând însemne asemănătoare unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute”, se arată în comunicatul IPJ. 

Toate parfumurile au fost ridicate „în vederea continuării cercetărilor și expertizării, în vederea stabilirii caracterului de originalitate, de către titularii mărcilor”. 

În comunicat nu se precizează ce mărci imitau parfumurile. 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!