Un bărbat de 83 de ani a murit, iar alţi doi bărbaţi au fost răniţi grav, în urma unui accident rutier petrecut joi între localităţile bihorene Holod şi Forosig.

Potrivit inspectorului principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei bihorene, accidentul s-a petrecut după ce o şoferiţă în vârstă de 36 de ani, aflată la volanul unei autoutilitare, n-a virat corect într-o curbă. "În momentul în care a pătruns într-o curbă la stânga, a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Bihor şi condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 24 de ani din Brădet", a declarat, joi, Alina Dinu pentru BIHOREANUL.

Atât în autoturism, o maşină marca Opel Astra, cât şi în autoutilitara Dacia, se aflau câte trei persoane. Pasager pe bancheta din spate a Opelului, un bărbat în vârstă de 83 de ani, domiciliat în Dumbrăveni, a murit, iar şoferul de 24 de ani a fost rănit grav.

De asemenea, un tânăr de 15 ani din Ştei, pasager în autoutilitară şi, se pare, fiul şoferiţei, a fost rănit grav, în timp ce şoferiţa şi o altă pasageră au suferit răni mai uşoare. Acelaşi tip de leziuni le-a suferit şi un bărbat de 43 de ani, pasager în Opel.

"Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Oradea", a precizat şi lt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana. Potrivit acesteia, ISU a mobilizat la faţa locului un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul staţiei Beiuş, unul similar de la Tinca, un echipaj de descarcerare şi unul de terapie intensivă mobilă.