Jali Mateyu, în vârstă de 25 de ani, a descoperit în urmă cu doi ani că i-a crescut în anus o "carne ciudată" sub forma organelor genitale feminine, dar a dispărut rapid.

Bărbatul, care trăieşte în regiunea Chikhwawa din statul Malawi, susţine că bucata de carne a reapărut în această vară şi că, de data aceasta, penisul lui s-a micşorat şi a dispărut, în cele din urmă.

După ce s-a tratat la mai mulţi medici naturişti, care i-au dat diverse soluţii din plante, Jali Mateyu susţine că acestea i-au redat penisul înapoi. Doar că acum are atât organele feminine, cât şi pe cele masculine, aşadar nu poate să facă sex.

Căsătorit pentru a treia oară, bărbatul spune că de vină este prima lui soacră care l-a blestemat pentru că a părăsit-o pe fata ei pentru alta.

În tot acest timp, doctorii susţin că este imposibil ca bărbaţilor să le crească organe sexuale feminine. Acest lucru nu e posibil din punct de vedere biologic, susţin specialiştii. Totuşi, bloggerii care dezbat problema se întreabă: Nu l-a verificat nimeni?