Un bărbat în vârstă de 77 de ani din Valea lui Mihai a fost găsit carbonizat în propria locuință care a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit unui comunicat transmis luni de ISU Crișana, incendiul a fost anunțat la 112 în jurul orei 23.40, persoana care a sesizat flăcările, precizând că sunt șanse ca proprietarul casei să fie în interior.

Pompierii din oraș s-au dus de urgență la locul indicat și au văzut că incendiul cuprinsese acoperișul casei, dormitorul și baia. „Pompierii militari au acționat simultan pentru stingerea focarelor și căutarea victimei în interiorul casei în flăcări. Din nefericire, au găsit în dormitorul casei, corpul carbonizat al bărbatului în vârstă de 77 ani”, a declarat, luni, Alina Butaci, subofițer responsabil de relațiile cu presa în cadrul ISU Crișana.

Militarii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore. După ce le-au stins, au ajuns la concluzia că, cel mai probabil, focul a pornit de la o sobă metalică nesupravegheată, pe care bărbatul a alimentat-o cu materiale combustibile neadecvate.

Se pare că bărbatul avea o pensie mică și nu se încălzea cu lemne, ci cu resturi de rumeguș, uleiuri uzate și diferite alte materiale similare pe care le obținea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!