Un bihorean în vârstă de 44 de ani, pe nume Fechete Gyula, este căutat de poliţie şi familie, după ce a plecat de acasă la mijlocul lunii martie şi nu a mai revenit. El a fost văzut, ulterior, în zona Gării, în Oradea, iar cei care pot da detalii despre el sunt rugaţi să sune la 112.

Conform unui comunicat al Poliţiei Bihor, dispariţia bărbatului a fost sesizată de familie în cursul dimineţii de joi, la Postul de Poliţie Diosig.

Fechete a plecat de acasă voluntar, în cursul zilei de 15 martie, şi nu a mai revenit. "Acesta a mai fost văzut de unul dintre membrii familiei la 20 martie a.c., pe raza municipiului Oradea, în zona staţiei C.F.R.", arată comunicatul.

Bărbatul are o înălţime de 1,62 m, greutate de aproximativ 64 de kg, constituţie slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr grizonat, drept, poartă barbă, iar pe dosul palmei stângi are tatuat cuvântul "Anca".

La momentul dispariţiei el purta geacă maro, pantaloni negri şi bocanci negri.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", încheie comunicatul Poliţiei.