Un bărbat în vârstă de 43 de ani este căutat de poliţişti, după ce a evadat de la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ştei au fost sesizaţi la 4 august a.c., la ora 06.40, de reprezentanţii Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei că un bărbat de 43 de ani, din comuna Balc, sat Almaş, judeţul Bihor - BOER GAVRIL MARIUS -  a fugit din spital în cursul dimineţii de 4 august 2020 şi nu a mai revenit", arată un comunicat transmis de Poliţia Bihor.

Conform documentului, acesta era internat medical provizoriu în respectiva unitate sanitară specializată, din cursul lunii iulie, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire şi alte violenţe asupra unui membru al familiei.

El are o înălţime de 1,65 - 1,70 metri, greutate de 70 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, ochi verzi, păr şaten. La momentul dispariţiei, purta pantaloni de trening bleumarin şi tricou gri închis.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!", încheie comunicatul Poliţiei.