Un tânăr din Bihor, Mădălin Cîrje, a făcut senzaţie la emisiunea iUmor, momentul său stârnind râsete, dar şi laude din partea celor trei jurați, adică Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Aceştia l-au trimis în etapa următoare a concursului televizat. 

Numărul de stand-up al tânărului a fost difuzat miercuri seara, în cea mai recentă ediţie a emisiunii iUmor de la Antena 1. 

Între altele, Mădălin a povestit despre provocările navetei între Oradea şi Bucureşti, dar a şi făcut o glumă deocheată despre presupusa lui iubită şi fotbalistul Ciprian Tătăruşanu, portar al echipei AC Milan. "Gluma sezonului. Extraordinar", a conchis Mihai Bendeac. Totodată, tânărul bihorean a inclus în momentul său şi glume despre cunoscuta aplicaţie de întâlniri Tinder.

"Dacă am avea unul ca tine în fiecare zi, iUmor ar fi viaţa mea", a spus, la final, Bendeac. “Îți mulțumim că ai apărut și ne-ai făcut ziua mai frumoasă. În sfârșit un număr de iUmor corect, care stă în picioare”, a adăugat Delia, potrivit A1.ro.

Tânărul s-a calificat în etapa următoare a competiţiei, primind trei "Like", cum presupune formatul emisiunii.

iUmor se află la cel de-al zecelea sezon şi este difuzată în fiecare miercuri de la ora 20.30. 

Mădălin Cîrje este cunoscut în lumea comedianților, având numeroase show-uri de stand-up comedy în Capitală alături de comedianți precum Viorel Dragu, Andrei Ciobanu, Dan Badea sau bihoreanul Sorin Pârcălab

Vezi mai jos momentul lui Mădălin Cîrje la iUmor!