OTL a informat că circulaţia tramvaielor în zona Parcului Olosig a fost întreruptă pentru mai bine de o oră şi jumătate, după ce un BMW a ajuns pe liniile de tramvai şi a rămas blocat.

Totul s-a petrecut joi dimineaţă în jurul orei 4.50, pe sensul de mers către Podul CFR, circulaţia tramvaielor fiind obstrucţionată pe această direcţie, până la ora 6.20, interval de timp în care pe tronsonul Olosig - Sinteza s-a circulat cu 2 autobuze, Linia 1 circulând doar pe inelul Olosig - Centrul Civic.

Inspectorul Carmen Tocuţ, de la Biroul de relaţii cu presa al OTL, a declarat că nu se cunosc circumstanţele exacte ale evenimentului, cel mai probabil BMW-ul ratând şoseaua.

"Echipa de intervenţie operativă a OTL SA şi echipaje ale Poliţiei s-au prezentat la faţa locului pentru a îndepărta autoturismul de pe calea de rulare însă, pentru a nu-l avaria cu metode improprii de ridicare, s-a luat decizia de a efectua operaţiunea cu o autoutilitară specializată a municipalităţii. A durat atât pentru că maşinile de ridicare au programul abia de la ora 7", a explicat Carmen Tocuţ.