Traficul rutier a fost îngreunat timp de câteva zile pe un drum naţional din judeţul Vrancea. O firmă angajată de primăria oraşului Panciu a montat într-o intersecţie un brad de Crăciun, ale cărui crengi foarte lungi au îngustat spaţiul de trecere al maşinilor.

Incidentul s-a petrecut în zona intersecţiei străzilor Nicolae Titulescu şi Ciprian Porumbescu din oraş, pe drumul naţional Tişiţa - Panciu, un loc în care anual se instalează bradul de Crăciun, notează Hotnews.ro.

De data aceasta însă, pe internet au apărut mai multe înregistrări video în care se vede cum pomul de sărbători dă bătăi de cap şoferilor care trebuie să ocolească crengile uriaşe.

La finalul filmuleţului apare și un autoturism care intră pe contrasens pentru a-şi putea continua drumul pe lângă brad.

După ce imaginile au ajuns virale pe reţelele de socializare, Poliţia Vrancea a anunţat că firma care a montat bradul în intersecţie a fost amendată.

"În cursul zilei de duminică, 5 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au efectuat verificări privind îngreunarea circulației prin amplasarea unui brad în centrul localității. Astfel, s-a stabilit faptul că o societate comercială a fost mandatată să achiziționeze și să monteze un brad într-un scuar din zona intersecției străzilor Nicolae Titulescu și Ciprian Porumbescu. Din cauza dimensiunilor crengilor, circulația rutieră pe sensul de mers Panciu-Străoane era îngreunată, fiind solicitată prezența unei echipe a societății, care a toaletat bradul. Totodată, societatea comercială a fost sancționată potrivit Codului Rutier", a transmis Poliţia Vrancea, citată de G4media.ro.

După tăierea crengilor lungi (foto), traficul a revenit la normal. 


(Sursa foto: G4media.ro)