Poliția Bihor a transmis vineri o informare legată de accidentul rutier petrecut în ziua precedentă pe DN75, în Bihor, detaliind circumstanțele în care acesta s-a produs și precizând că, după ce a fost transportat cu elicopterul SMURD la UPU Oradea, având multiple leziuni, un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit.

Accidentul s-a petrecut pe DN75 în jurul orei 17, lângă Câmpani, la fața locului fiind trimiși polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș.

„În urma investigațiilor efectuate la fața locului de polițiștii rutieri beiușeni, s-a constatat că, o tânără de 24 de ani, din comuna Câmpani, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 75, înspre Câmpani, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 64 de ani, din comuna Câmpani”, a transmis vineri comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Potrivit informării trimise de aceasta, în urma testării cu aparatul etilotest, „s-a constatat că bărbatul de 64 de ani, care conducea cel de-al doilea autoturism, prezenta o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat”. 

Bărbatul a suferit multiple leziuni grave în urma impactului, el fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD. „În cursul nopții trecute, starea acestuia s-a agravat, iar bărbatul a decedat”, se arată în comunicatul Poliției. 

De asemenea, o femeie de 59 de ani, din comuna Câmpani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!