Bucătarul italian Gino D'Acampo, care apre în emisiunea matinală britanică "This Morning", a uimit audienţa. Bucătarul şi-a preparat reţetele purtând doar un şorţ în direct la emisiune, respectându-şi promisiunea făcută. Italianul spusese că va găti fără haine dacă show-ul câştigă un premiu al televiziunii naţionale.

Pe parcursul emisiunii, Gino s-a dezbrăcat şi de şorţ, lăsându-i pe colegii săi prezentatori fără cuvinte când a arătat o "hăinuţă" tricotată cu care şi-a acoperit părţile intime. Mai mult, italianul n-a putut să rămână nici măcar atât de acoperit. El a amuzat audienţa dezvelind o altă "acoperitoare" în culorile steagului italian.

Pentru a nu ofensa telespectatorii, realizatorii emisiunii şi-au luat măsuri de siguranţă. Ei au evitat eventualele plângeri legate de nuditate şi au ridicat masa de lucru a bucătarului astfel încât să îi ascundă părţile intime.

Gino D'Acampo are apariţii regulate la mai multe emisiuni culinare din Marea Britanie, iar în 2009 a câştigat concursul "I'm a Celebrity... Get Me out of Here!" şi este autorul a trei cărţi culinare.