Poliţiştii de frontieră din Borş au depistat, miercuri dimineaţa, în jurul orei 08.30, un autocamion marca Volvo, care fusese radiat în Danemarca. Potrivit comisarului şef de poliţie Dan Lazăr, camionul era condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 66 de ani, care în loc de plăcuţe de înmatriculare pusese două coli de hârtie pe care scrisese şase cifre.

"Pentru că nu a putut prezenta documentele în original ale mijlocului de transport, şoferul bulgar a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că autocamionul este radiat din Danemarca de la sfârşitul lunii iulie 2013", a afirmat Dan Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Autocamionul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş până la finalizarea cercetărilor, iar şoferului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.