Cecil, un câine din rasa gooldendoodle, s-a dovedit a avea o foame de bani: a fost prins de stăpânii lui în timp ce mesteca un plic în care se aflau 4.000 de dolari.

Clayton și Carrie Law, un cuplu din Pittsburgh, oraș din statul american Pennsylvania, lăsaseră banii pe blatul din bucătărie, având nevoie de ei pentru a plăti un constructor care urma să le ridice un gard în curte. După vreo 30 de minute, bărbatul a găsit câinele iubit mâncând cea mai scumpă masă din viața lui și lăsând bucăți din bancnote în urma lui, prin casă.

„Dintr-o dată, Clayton mi-a strigat: Cecil mănâncă 4.000 de dolari!”, a spus Carrie Law pentru ziarul local din Pittsburgh, citat de BBC. „Mi-am spus că nu poate fi adevărat. Aproape că am făcut atac de cord”, a mai spus femeia.

Stăpânii câinelui au fost cu atât mai surprinși cu cât patrupedul nu este pofticios. „Poți lăsa o friptură pe masă și nu se atinge de ea. Probabil că nu este atras de mâncare, dar din câte se pare este atras de bani”, a completat Carrie.

Cei doi soți au sărit să ia cât mai multe din bancnotele mestecate de cățel și au sunat rapid veterinarul. Din fericire, Cecil n-a pățit nimic.

Stăpânii lui au încercat să facă apoi cel mai greu „puzzle”, adică să recompună bancnotele din bucățile recuperate, inclusiv din excrementele câinelui. Totuși, 450 de dolari n-au mai fost de găsit.

Au mers la o bancă cu bancnotele lipite și, spre norocul lor, funcționarii au acceptat să le înlocuiască banii, ba chiar le-au spus că astfel de incidente se petrec des.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!