Un accident a blocat marţi de la ora 14 ieşirea din Oradea pe Calea Clujului, după ce un şofer în vârstă de 25 de ani din Suceva, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării faţă de vehiculul care circula în faţa sa.

"Astfel, a acroşat din spate un autoturism înmatriculat în Municipiul Bucureşti, condus în aceeaşi direcţie de un orădean în vârstă de 30 de ani, care a fost proiectat pe contrasens şi a intrat in coliziune cu semiremorca unui autotren înmatriculat în Ungaria", a precizat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. "Tânărul a suferit o fractură de claviculă şi contuzii la nivelul mâinii, deci nu a suferit leziuni grave", a spus dr. Hadrian Borcea, şeful UPU al Spitalului Judeţean.

La aproape două ore de la producerea accidentului, pe sensul de ieşire din oraş pe Calea Clujului s-a circulat cu dificultate, bară la bară. Ambuteiaj s-a format şi pe şoseaua de centură care duce de la Metro spre Selgros.

Totodată, maşinile s-au aglomerat şi pe sensul de intrare în Oradea, coloana de maşini fiind întinsă în jurul orei 16 de la limita municipiului până dincolo de localitatea Oşorhei.