De obicei, oamenii pot returna produsele de care nu sunt mulţumiţi, însă un chinez a făcut mai mult decât atât: şi-a "returnat" nevasta. De ce? Fiindcă era prea urâtă.

Jian Feng a decis să divorţeze de soţia lui, fiindcă aceasta l-a păcălit şi a apelat la operaţii estetice înainte ca cei doi să se cunoască. Femeia a omis să-i spună acest lucru.

Problemele au început după ce s-a născut fiica celor doi. "Ne-am căsătorit din dragoste, dar odată ce s-a născut prima noastră fiică, am început să avem probleme în căsnicie. Fiica noastră era incredibil de urâtă. Atât de urâtă încât mă speria", a povestit bărbatul.

Din moment ce fetiţa nu semăna deloc cu el, chinezul s-a gândit la singura variantă posibilă: nevasta lui l-a înşelat. În momentul în care şi-a confruntat nevasta, aceasta i-a spus adevărul: îşi făcuse operaţii estetice în valoare de 100.000 de dolari pentru a fi mai frumoasă.

Fiindcă s-a simţit păcălit, bărbatul a decis să-şi dea în judecată nevasta şi a câştigat. Instanţa a dispus ca fosta nevastă a lui Feng să-i plătească acestuia 120.000 de dolari.

Reacţiile de pe reţelele de socializare sunt în mare parte în favoarea acţiunilor lui Feng, scrie Russia Today.

"Când eşti într-o relaţie, trebuie să-i spui soţului totul. Dacă nu faci asta, înseamnă că nu-l respecţi", a comentat un bărbat pe Facebook.

Sursa: Adevărul