Un cocos de lupte s-a razbunat pe antrenorul sau care il punea sa intre in ring de prea multe ori. Pasarea l-a atacat mortal pe barbat, pe numele sau Singrai Soren, taindu-i gatul cu lamele pe care acesta i le legase de picioare pentru a-l ajuta in lupta.

Intamplarea a avut loc in provincia Bengal din India, iar satenii din Mohanpur au fost avertizati de catre politie sa se fereasca de un "cocos necunoscut, cu pene negre si rosii", transmite Daily Mail.

Un prieten al antrenorului decedat a dat cateva declaratii autoritatilor legate de incident: "Cocosul a incercat de mai multe ori sa iasa din ringul de lupta, dar Soren il impingea mereu inapoi. Cocosul s-a suparat si l-a atacat pe Soren".

In luptele de cocosi, pasarilor li se da de obicei o pauza de cel putin o ora intre lupte. "Majoritatea stapanilor sunt multumiti dupa castigarea unei lupte, ceea ce le aduce de obicei cam 28 de lire si o masa copioasa din adversarul infrant in ring. Dar Soren vroia ca pasarea lui sa intre iar in ring, la doar cateva minute dupa ce castigase o lupta, iar atunci cocosul s-a suparat", a declarat Dasai, prietenul antrenorului.

Dupa incidentul mortal, politistii au incercat sa gaseasca animalul pentru a-i lua lamele de la picioare, insa pasarea nu a fost de gasit. Localnii cred ca aceasta a fost luata de un adversar al lui Singrai Soren si va fi pus inapoi in ring cat de curand.