Consilierul PDL în Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Vasile Moise, este urmărit penal de procurori pentru înşelăciune şi uz de fals, fiind acuzat că a folosit o diplomă de bacalaureat falsificată pentru a absolvi cursurile unei facultăţi.

Procurorii Parchetul Judecătoriei Târgovişte au confirmat, joi, începerea urmăririi penale în cazul lui Vasile Moise, acuzat că a folosit o diplomă de bacalaureat falsificată pentru a absolvi cursurile Facultăţii de Inginerie Managerială şi a Mediului din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti, ulterior înscriindu-se pentru studiile de masterat, portivit informaţiilor Mediafax.

Motivul pentru care Moise nu are o diplomă de Bac validă este că în clasa a X-a a fost exmatriculat din liceu pentru chiul şi nu s-a mai reapucat de şcoală.

Vasile Moise este consilier PDL în Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi preşedinte al filialei dâmboviţene a Partidei Romilor Pro Europa.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, cazul a fost cercetat de lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa, iar anchetatorii au stabilit că diploma de bacalaureat falsificată atestă faptul că, în perioada 1980-1984, învinuitul ar fi absolvit cursurile unui liceu din Târgovişte.