Întâmplare de pomină în Oradea, unde un băiat de 14 ani a fost prins de poliţişti după ce a furat o autoutilitară din zona Velenţa.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, adolescentul a furat un VW Transporter în noaptea de vineri spre sâmbătă, de pe strada Alexandru Andriţoiu, după ce ar fi găsit portiera deschisă şi cheile în contact. Proprietarul a observat că maşina lipseşte după miezul nopţii, când a şi anunţat la 112 dispariţia ei.

Poliţiştii l-au descoperit pe şoferul hoţ la scurt timp, în timp ce se întorcea, pe jos, taman din Cheriu, unde a şi abandonat autoutilitara, pentru că a rămas fără combustibil.

"Un tânăr de 14 ani din Oradea a fost depistat cu operativitate de Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, bănuit fiind că, în cursul nopţii de 22 spre 23 ianuarie, în jurul orei 1, ar fi sustras o autoutilitară de pe o stradă din Oradea, pe care este bănuit că ar condus-o până pe raza localităţii bihorene Cheriu, unde ar fi abandonat-o", a confirmat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Acum, băiatul s-a ales cu dosar penal. "Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt de auto în scop de folosinţă şi conducere fără permis", a mai precizat Alina Fărcuţa.