Momente de panică pentru doi părinţi orădeni sâmbătă seară, după ce copilaşul lor, în vârstă de doar doi ani, s-a blocat în interiorul maşinii lor, parcată pe Bulevardul Dacia.

Într-un moment de neatenţie al părinţilor, micuţul a blocat portierele maşinii, dar nu a ştiut şi să le deblocheze. Drept urmare, aceştia au cerut ajutorul pompierilor, prin apel la numărul unic 112.

"La locul indicat de apelant s-au deplasat de urgenţă pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, care, utilizând accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare, au spart unul dintre geamurile din spate ale maşinii, evacuându-l rapid şi în siguranţă pe copilul în vârstă de 2 ani, pe care l-au redat teafăr părinţilor", a declarat luni căpitanul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Pe de altă parte, duminică seară, pompierii din Salonta au intervenit în satul Mădăras, unde un mânz a căzut într-o fântână adâncă de doi metri. Folosind furtunurile şi accesoriile din dotare, miliarii au salvat animalul în aproximativ 5 minute şi l-au redat proprietarului prezent la locul intervenţiei.