Potrivit unui comunicat al Lotus Center "Mă creşte singură" este o campanie socială de strângere de fonduri al cărei scop este ajutorarea mamelor care îşi cresc singure copiii preşcolari.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 28 octombrie-5 noiembrie, iar mamele care sunt în situaţia de a-şi creşte singure copiii cu vârste de până la 7 ani sunt invitate să se înscrie la Biroul de Informaţii din Lotus Center (aflat între magazinele Steilmann şi Vodafone) pentru a primi un ajutor. Pentru că fiecare copil trebuie să aibă un Moş Nicolae fericit, mamele care vor lua parte la această campanie vor beneficia de cupoane de cumpărături cu valoare fixă pe care le vor putea folosi în unităţile comerciale tipărite pe cupon, în cadrul Complexului Comercial Lotus Center.

Acesta este motivul pentru care joi, de la ora 19, sub cupola mare a Lotus Center, se va desfăşura o licitaţie la care oameni cu suflet mare vor putea achiziţiona tablouri şi piese de argint puse la dispoziţie de Fundaţia Pro Valoare. Invitata specială a serii va fi Anamaria Ferentz, care va susţine un concert începând cu ora 21.

Participanţii la licitaţie se mai pot înscrie la numărul de telefon 0259/436.022. Fondurile astfel strânse vor fi împărţite în mod egal mămicilor nevoiaşe care s-au înscris în acest program, într-o festivitate care va avea loc vineri, 13 noiembrie, de la ora 17. De altfel iniţiatorii proiectului au şi făcut deja un pas concret pentru a veni în sprijinul celor mici, alocându-le, pentru început, suma de 75.000 lei.