Se laudă că au terminat un drum pe care nici nu l-au început. Autorităţile din Vrancea au pus un panou în comuna Ţifeşti, pe care au scris că lucrările au început în noiembrie 2009 şi s-au terminat, cu şase luni înainte, în iunie 2009. Dincolo de greşeală, în ultimul an, locuitorii nu au văzut nici urmă de utilaj în zonă.

Lucrările de reabilitare la drumul judeţean 205 E Bizigheşti-Vidra nu au început niciodată. Un panou anunţă însă că modernizarea, calculată să dureze opt luni, a început în noiembrie 2009 şi s-a încheiat... în iunie 2009.

"Înscrisurile de pe acest panou ar indica cum că el a fost terminat şi că a fost terminat înainte de a se începe, cum ai muri înainte de a te naşte, vedeţi dumneavoastră, o curiozitate pentru toţi locuitorii", spune primarul comunei Ţifeşti, Gabriel Postolache.

Locuitorii spun că nu au văzut nici un utilaj în zonă. Administratorul drumului este de părere că panoul trebuie pur şi simplu ignorat. În realitate, lucrarea ar fi început într-adevăr în noiembrie 2009, dar va fi gata abia în 2012.

Conform reprezentanţilor Consiliului Judeţean, termenul de finalizare a drumului judeţean Bizigheşti-Vidra este de 36 de luni.

Pentru reabilitarea acestui drum s-au alocat acum un an 100.000 de lei, însă acum nu mai sunt bani pentru continuarea lucrărilor.